foto's

Gepubliceerd op 26 januari 2019 om 11:46

In september dit jaar is het weer open atelierroute in Sint Michielsgestel, waar ik nu al zo'n 30 jaar woon. En ik heb de stoute schoenen aangetrokken en me aangemeld. Dus komt de publiciteit daarover nu al langzaam op gang, en natuurlijk horen daar ook foto's bij. Foto's van mijn werk, en foto's van mij aan het werk. En dat laatste is toch wel een dingetje. 

Ik heb nl. geen problemen om mijn werk te delen met wie maar geinteresserd is, maar mezelf is een ander verhaal. Laatst nog moest ik foto's op mijn werk laten maken en zoals zo vaak sta ik er 9 van de 10 keer bekkentrekkend, ogenknipperend of met een vreemde grijns op mijn gezicht op.

Om half elf vanmorgen zou Rob, de fotograaf,  en gelukkig ook een bekende,  hier zijn. Dus eerst voor de kast. Wat trek ik in hemelsnaam aan, wat ziet er een beetje sprekend uit op de foto en verbergt iets van de met kerst opgelopen extra onderkinnen en buikrimpels. En dan mijn haar: knot of geen knot, dat is de kwestie. 

Dan moet natuurlijk ook de bezem nog even door het huis. En waar zet ik het werk neer wat ik op de foto wil. En welk werk geeft dan een beetje een idee van wat ik straks in september wil tentoonstellen?

Pfff.... wat een mens niet al op zijn  of haar nek haalt met de simpele opmerking:                  " Atelierroute, ja leuk, ik wil wel meedoen"

Nou , ze staan er inmiddels op. Niets meer aan te veranderen. Zo te zien viel het deze keer mee, Dus we zullen zien hoe ze straks in de krant en op de website overkomen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.